NOVEMBER WISHES: AMALIE WESSEL

6 THINGS THAT MAKE ME HAPPY

1

Jeg har den seneste tid reflekteret over, hvad der giver mig glæde. I en tid, hvor humøret og energiniveauet rammer bunden, stressniveauet er højt og alt føles en smule uoverskueligt, er det vigtigt at prøve at fokusere på de ting, som kan gøre en glad og de ting, der rent faktisk går en godt. Personligt er jeg absolut ikke et vinterbarn og har desværre lidt en tendens til at lade mig påvirke af de få sollystimer, vi har på denne tid af året. Herunder har jeg opstillet de positive ting, jeg prøver at holde fast i, når det hele synes sort:

1. Familie, kæreste og venner

Min familie, mine venner og ikke mindst min dejlige kæreste har stor betydning for mig, og jeg værdsætter at tilbringe tid med dem alle. At tilbringe tid med de mennesker, jeg holder af giver mig en helt speciel energi og glæde, jeg ikke kan få andre steder fra. I kender nok alle til den gejst og glæde, man får efter en hyggelig aften sammen med pigerne – den kan jeg leve længe på. Det betyder meget for mig, at de mennesker, jeg er omgivet af kun vil mig det bedste, hvilket jeg er dybt taknemmelig for og prøver at huske på, når jeg har en dårlig dag.

2. Motion

Følelsen, jeg får, når jeg sidder på vej hjem i bilen efter en endt spinningtime, er yderst tilfredsstillende. Lige i øjeblikket er jeg rigtig dårlig til at komme afsted og skal virkelig trække mig selv op og komme igang igen, da jeg ved, at det giver mig glæde, energi og overskud.

3. Mit værelse

Det lyder nok underligt, men jeg kan virkelig finde glæde i mit værelse. Jeg finder stor nydelse i min indretning og mine ting. Jeg elsker stille aftener, hvor mit værelse er ryddeligt og rengjort og mine pligter for dagen er gjort, og jeg kan ligge mig i sengen, se en film eller blot være.

4. Musik

Musik er i den grad også et middel til at komme i godt humør hos mig. Jeg skruer altid ekstra op for musikken, hvis jeg har en dårlig dag, og det hjælper faktisk ofte.

5. Kreativitet og alenetid

At sætte tid af til mig selv og være kreativ har også høj prioritet i min hverdag. Når jeg er kreativ, mister jeg ofte fornemmelsen af tid og sted og glemmer alt om følelser af kontrol, kritik og frygt, hvilket jeg nyder så længe, at det står på.

6. Afsluttet opgaver

Jeg får altid en følelse af lethed, når jeg for eksempel har afleveret en opgave, og dette bidrager til en form for glæde. Jeg er fortiden ret god til at udskyde gøremål grundet manglende overskud, så det er her, jeg skal forsøge at huske på, hvilken følelse, det giver mig, når jeg kan vinge et punkt af på to-do listen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOVEMBER WISHES: AMALIE WESSEL